Стъклени витрини – обект на месеца за декември 2011

Категория: Безшпросна дограма

Обектът на месец декември 2011 е магазин в центъра на София, за който Братя Градеви доставиха стъклените витрини и стъклените врати.  Витрините са от цели листове десет-милиметрово стъкло с размери 3 х 2,5 метра. Стъклените врати за входа на магазина са двойни, от закалено стъкло с нестандартни размери -900 х 2400 мм. Дръжките за вратите са от огледална неръждаема стомана, изработени от Братя Градеви и са дълги 2.2 метра.

Нашата работа в Сердика мол и The Mall

Категория: Безшпросна дограма

През пролетта на 2010 г. в София отвориха врати два нови големи търговски комплекси тип мол – Сердика мол и The Mall Carrefour. Нашите клиенти ни се довериха за изпълнението на своите обекти вътре в тях. Магазините бяха решени с безшпросна дограма, врати от стъкло, плъзгащи стъклени врати или витрини от триплексно стъкло. За клона на банка ДСК в мол Сердика закаленото стъкло беше допълнително фолирано с защитно фолио. Интересно решение беше и стъклената прградна стена от синьо стъкло с колони от инокс, на които има закачени на иноксови държачи 4 бр. етажерки с дължина от почти 6м всяка в аптеката на Софарма в мол Carrefour на Цариградско шосе.  Въпреки изключително кратките срокове всички обекти бяха завършени навреме. Успешно беше и нашето сътрудничество с NAB архитекти www.nabarchitects.com,  чийто беше проекта за два от магазините в мола на Carrefour. Пожелаваме успешен бизнес на всички  партньори и клиенти, с които работихме.

Безшпросна дограма

Категория: Безшпросна дограма

Безшпросната дограма представлява витрини от 10 милиметрово стъкло и закалени стъклени врати без никакви хоризонтални или вертикални делители, които да спират погледа. Единствено по периферията има рамка с височина 30мм, която може да бъде в цвят “натурален алуминий” или 230 други цвята от RAL гамата. Предимството и е във високата степен на прозрачност, която се постига, няма го огледалния ефект характерен за стъклопакетите. Възможно е и изпълнението на много по-големи витрини с размери до 3 на 6 метра без прекъсване. Безшпросните дограми, съчетани с характерния си стоманен хромиран обков, дават модерен вид на всеки магазин, офис или частен дом. Налични са готови врати с размери : 900 х 2100 мм, 1000 х 2100 мм, 1100 х 2100 мм, както и 900 х 2200 мм, 1000 х 2200 мм, 1100 х 2200 мм с отвор за дръжка с междуосие 360мм. Правят се и врати с произволни размери по поръчка. Възможен е и монтажа на допълнителни брави и/или заключвания.