Парапети “Вила”

Категория: Парапети, тип "Вила"

В стремежа си постоянно да следим нуждите на своите клиенти ние не спираме да се развиваме и да предлагаме винаги нови,  по-качествени и изгодни  продукти.

“ВИЛА” – новият тип парапети за тераси и стълбища!

Новата система парапети, която разработихме съчетава най-модерните материали и покрития с традиционния български архитектурен стил. Изглеждат сякаш са изработени от желязо и дървени летви. Те всъщност са от алуминий и материала TWINSON на водещия европейски производител DECEUNINCK.

Забравете за търкането на натеклата по камъка на терасата ръжда, за боядисването на ръждивото желязо и за разсъхналото се дърво, което трябва да се рендосва и лакира!

Вертикалните колонки на “ВИЛА” са от правоъгълни дебелостенни алуминиеви профили с полимерно прахово покритие – изключително дълговечно и с възможност за стотици цветове от цялата  RAL гама, дори металик, шегрен, 30 вида дървесен декор, специални лакови покрития или елуксации.

Пълнежът  TWINSON е произведен в Белгия, високо устойчив ко-екструдиран материал от PVC и дърво, взел най-добрите качества на двата материала. Топъл на допир и с красотата на дървото като същевременно не се огъва и измята, няма нужда от боядисване, лакиране или някаква друга поддръжка. Може да се използва вън и вътре в сградите и дори за подови настилки край басейни. Слънцето и водата не го повреждат по никакъв начин.

Една малка част от изработените от нас парапети можете да видите в галерията ни