Декоративни стъкла “Лакобел”

Категория: Алуминиеви врати

Предлагаме девет нови модела стъкла за интериорни врати. Стъклата са декоративни тип “лакобел” и са непрозрачни. Подходящи са за врати за баня, плъзгащи врати или за вградени гардероби с плъзгащи врати. Повечето модели са налични в черно и бяло, с изключение на “балончетата”, които са само в червено. Стъклата имат лице и гръб, така че могат да се вграждат във вратите, сглобени на стъклопакети, с гръб от фазер или алуминиев лист.

Предстои разширяване на гамата.

Това е галерята със снимки на наличните видове стъкла

Врати BG 100

Категория: Алуминиеви врати

Братя Градеви ООД е фирма производител на ПВЦ и алуминиева дограма с повече от 15 годишна традиция. Ние познаваме добре пазара и следим винаги да отговаряме и да изпреварваме потребностите на клиентите си.

Многократно сме се сблъсквали с трудностите, които възникват при подмяната на вратите на панелните жилища с метални каси. Те са част от самия панел, като бетона е отлят заедно с тях и касата е заварена отвътре за носещата арматура на панела. Демонтирането на такива каси, освен че само по себе си е изключително разрушителен процес, отслабва и общата здравина на сградата.  Стандартните решения, които се предлагаха до сега, независимо дали са от ПВЦ, алуминий или МДФ, стесняват вратите с от минимум 6 до над 13 сантиметра. Това е много неудобно и дори фатално при вратите на бани и тоалетни, които са не по-широки от 60 см.

Ето защо ние проектирахме и пуснахме в производство система, която кръстихме Б.Г. 100. Какво представлява тя?

Това е така наречената ъглова или нулева каса – при нея стесняването на отвора е под 2 см общо. Страничния декоративен перваз е с широчина 60 мм. Тя покрива от всички страни съществуващата каса без да се налага нейното демонтиране и без стесняване на отвора. На новата алуминева каса може да бъде монтирана стандартна алуминиева врата или по-луксозен вариант – стъклна врата от закалено стъкло. Въпреки че са разработени за металните каси на панелните жилища и за преградни стени от гипсокартон оказа се, че приложението на системата е много широко и в много случаи нашите врати се ползват успешно и върху дървени каси или обикновени зидарски отвори.

Ето ки са неоспоримите предимства на вратите Б.Г.100:

– КОМФОРТ

При вратите с обличане на касата се избягва всякава груба строителна работа, шумни демонтажи и мокри процеси като мазане и шпакловане. В масовия случай такава врата може да бъде монтирана и след напълно завършен ремонт на стая или баня.

– ПРОСТРАНСТВО

Размерите на светлия отвор се стесняват с 7 мм от всяка страна. Навсякъде, където не искате да стеснявате вратата за да може да влезе пералня или мебели, те са най-доброто решение.

– СКОРОСТ

Вратите са винаги налични. Срокът от поръчката до монтажа рядко надвишава 10 дни.

– ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Вратите от тази серя са изцяло алуминиеви. Тези врати са изключително подходящи за врати на баня или като врати за мокро помещение.

– ЕСТЕТИКА

Декоративните первази на системата са обли, с изключително красива форма. Вратите се предлагат в 230 цвята от РАЛ гамата, както и в над 20 вида дървесни декори. Дръжките могат да бъдат бели, черни, бронз, лакиран месинг или неръждаема стомана. Винаги можете да намерите комбинаця, която да се слее с общия интериор на жилището.

– ЛУКС

Вариантът, при който крилото е от стъкло, може да превърне такава врата в украшене за всеки дом. Уникалното е, че предлагаме каталог с над 13 000 декоративни орнаменти, които могат да се нанесат върху стъклото посредством песъкоструйно матиране. Изпълняваме и всякакви други рисунки по ваш проект. По този начин вашата врата става единствена и без двойник никъде другаде. Стъклата са налични в 4 + 1 цвята. Дръжките и пантите са от неръждаема стомана.

Цветът на алуминиевия профил можете да изберете от предлаганата RAL гама

Мого снимки на нашите врати BG 100 можете да видите в галерията ни

Интериорни врати от алуминий и стъкло

Категория: Алуминиеви врати

Ние предлагаме всички видове и цветове алуминиеви врати.

Специално внимание заслужава нашата система BG100, при която алуминиевата каса облицова съществуващата дървена или метална каса на старата врата,  като стеснява отвора само със 7 мм от всяка страна. Изключително предимство е това, че практически нямате ремонт при подмяната на старите врати с нови. Можете да сте спокойни за тапетите или плочките на стената – те няма да пострадат.

Специално проектирана от нас за подмяна на вратите за баня  панелните жилища в България, тази система е без аналог другаде.Широчината на касата, която можем да покрием е от 50 до 500 мм.

Вратите се изработват по поръчка според вашия отвор, няма готови размери. Предлагат се във всички цветове по RAL, елуксации и дървесни декори.

Алуминиеви врати – ЦЕНИ

Цените на различните видове алуминиеви врати варират от 250 до 850 лв.

Бяла врата за баня на щок с огледало и WC патрон с размери 700х2000 мм, например, струва 330 лв. с включени монтаж и ДДС.

Посочените цени са за доставка и монтаж в София и региона.

Врата с крило от закалено стъкло с рисунка на него и каса в дървесен декор с размери 900х2100 мм струва около 850 лв. с включени монтаж и ДДС.

Още снимки на врати изработени от нас: тук и тук