Стъклени витрини и еталбонд в мол “Paradise”

Категория: Стъклени стени и прегради

Още едни доволни клиенти се довериха на “Братя Градеви” и днес отвори врати техния магазин “Баровки” в мол “Paradise”. “Братя Градеви” изработиха, доставиха и монтираха  чудесните стъклени витрини, изработени от прозрачно ламинирано стъкло 5-1-5 с размери 6.90 м на 4.10 м. Стъклото за стъклените витрини е прозрачно-триплекс с дебелина 11 мм. Архитектурният проект включваше и рамка  около входа от черен еталбонд . Тя не затрудни “Братя Градеви” и резултатът можете да видите на снимките. Работихме изцяло нощем каквито са изискванията в моловете и се справихме за 2 нощи.

Пожелаваме успех на “Баровки” и още много нови магазини.

Обект на месец февруари 2012

Категория: Стъклени стени и прегради

Обектът, който избрахме за месец февруари 2012 са стъклените прградни стени и стъклените врати, изработени и монтирани от Братя Градеви в нова представителна сграда на бул.Тодор Александров в София. В нея ще се помещават офисите на банкова институция. На общо десетте етажа Братя Градеви монтираха над 240 м2 безшпросна дограма и стъклени витрини, преградни стени от стъкло и врати от закалено стъкло. Отделните работни помещения, приемни и заседателни зали са изградени със стъклени стени. Стъклените летящи врати са с подови автомати монтирани в двоен под.

Стъклени врати и витрини

Категория: Парапети, Стъклени стени и прегради

Обектът на месец Август е магазина на страхотната марка обувки “Swissies”, който отвори през този месец в Мол Сердика. Братя Градеви монтираха стъклените врати и витрината с размери 5.3  на 2.8 метра.

Височината е под стандартната за моловете от 4 метра което наложи да монтираме стоманен трегер на височина 2.8м, за който са захванати стъклените витрини и рекламата от горе. Стъклените врати са с височина 280 см и са с обков на Дорма.

Стъклени стени и прегради

Категория: Стъклени стени и прегради

“Братя Градеви” извършват бързо и качествено разделяне на заведения, ресторанти, хотели и офиси и обособяване на индивидуални кабинети и зали, салони за пушачи и непушачи. Използваме прегради изработени изцяло от стъкло или стъкло с алуминиеви рамки. Преградите могат да бъдат както прозрачни, така и без видимост. Предлагаме конкурентни цени, високо качество и специални отстъпки за членовете на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоцициация (БХРА)Разделяне на салон на заведение със стъклена преграда