Клапи за микровентилация GECCO 4

След клапите за микро ветилация GEKKO 3 Гелан изобретиха и GEKKO 4, при които капацитета е повишен 6 пъти.

До преди 20 години, когато започна да се работи за съхранение на енергията в сградите, въпросът с мухъла и плесените в жилищата не беше поставян на дневен ред. Последвалият бум на технологиите за изолация като страничен ефект, обаче доведе до нарушаване на микроклимата в помещенията, повишена влажност и проблеми с конденза по стените и стъклопакетите и в крайна сметка влоши комфорта на обитателите.

Естествено производителите на прозорци потърсиха решение на проблема и сега водещите фирми в Германия имат подобни продукти. GEALAN предлагат елегантна клапа за вентилация с вграден поленов и прахов филтър, която също така не пропуска насекоми и шум.

GEalan Clima COntrol или GECCO 4  е най-новата и най-ефективната клапа от серията. GECCO 4  опреснява от 11 до 19 кубически метра въздух за час в зависимост от външните условия. За разлика от GECCO 3 която се слага и на вече монтирани ПВЦ прозорци, GECCO 4 трябва да се монтира в уширителен профил заедно с дограмата.

От 01 април 2012 г. стартираме промоция за най-голямата серия на Гелан IQ 8000+  83 mm като към всеки прозорец получавате клапа за микровентилация бонус.