Ексклузивна 83 мм шест камерна система от GEALAN

s8000iqplusНай-новата ни система за ПВЦ Дограма притежава изключително масивната 83 мм каса остъклена с 40 мм троен стъклопакет!

Последните достижения на германската строителна индустрия са залегнали в най-новата система за ПВЦ дограма на Гелан. Суперкачествените максимално топлоизолиращи профили са със строителна широчина 83 мм  и възможност за вграждане на троен  40 мм стъклопакет запълнен с инертен газ и 3 стъкла с нанопокритие.  S 8000IQ+ се произвежда само в основният завод на фирмата, който се намира в гр.Тана област Тюриния.

При Братя Градеви системата е налична дори “предпремиерно”, тъй като ще се предлага  официално в тридесетте страни, където има представителство на GEALAN от 2011г.

Отново Дограмите на GEALAN са изпреварили конкурентите си от Европа:  Както всички други продукти на фирмата те са придружени от пълен набор сертификати вкл. DIN ISO 9001:2008 и DIN ISO 14001:2008. Нещо повече: коефициентът на термопреминаване на касата е Uf=0.78 W/m2k, а коефициентът на термопреминаване за прозореца е равен на 1W/m2k! Това не само покрива сега действащите изисквания в Германия, но дори надминава стандарта от 1,1 W/m2k,  който ще е в сила от 2012г.

Освен отличната термоизолация  PVC дограмата на Gealan произведена от Братя Градеви има и други важни и видими с просто око предимства.

Големите размери на касата в широчина и височина позволяват прозорците да се монтират плътно в отворите, без големи фуги запълнени с пяна от вътрешната страна и същевременно от вън, дори при “обърнати ” с изолация прозорци, рамката на дограмата се вижда съвсем ясно.

Това е от голямо значение и много улеснява  монтажа на всички видове външни облицовки на сградите: изолации, сайдинг,  Еталбонд, керамика, дървени ламперии или други  вентилируеми фасади.

Всеки, който се занимава със строителство, ще оцени и факта че дренажните отвори са разположени по-високо от колкото на всички други видове профили – над 50мм. Така рискът от най-често допусканата и същевременно най-скъпата за коригиране грешка при монтажа на дограмите -отвеждането на кондензната влага и дъждовна вода в стената, е сведен до нула.