Стъклени пушкоми

Категория: Зимни градини

“Братя Градеви” изработват преградни стени от стъкло, които осигуряват 100% отваряемост през топлия сезон и уют и възможност за отопление през хладните месеци и вечер. Стъклените стени изработени по системите Уинфри и Петолиние са особено подходящи за обособяване на кътове за пушачи. Освен това те се използват най-често при остъкляване на балкони и тераси, защото липсват профили, които да пречат и вие можете да се наслаждавате на цялата панорамна гледка, която се разкрива. Освен това терасите, остъклени с тях не нарушават естетическия вид на сградите.

Тъй като този вид стъклени стени са изцяло от единично стъкло не препоръчваме използването им като външна стена в жилища, защото не осигуряват много висока термоизолация.

Обектът на месец март е остъкляването на тераса в MALL Paradise със система Уинфри

Зимни градини

Категория: Зимни градини

Зимните градини от алуминий и стъкло  придават неповторим уют на всеки дом. Могат да са долепени до къщата на кота 0 или пък на последен етаж в жилищна кооперация, защитавайки открита тераса. Зимната градина добява използваема площ към жилището и повишава стойността му. Комфорта за ползвателите също се повишава. Остъкляването предпазва терасите от прах, дъжд и сняг. Има възможност една тераса да се приобщи към стаята, профилите са с висока термоизолация. Може и да се остави преграда между жилищната част и зимната градина – това е класическия вариант. Тогава остъкляването служи като буфер  и помещенията навътре стават значително по-топли и тихи. Братя Градеви е фирма, която повече от 14г. се занимава с този тип покривни остъклявания и е безспорен лидер на пазара в София. Имаме огромен опит в проектирането и  монтажа на зимните градини. Смело приемаме и най-нестандартните проекти. За всички зимни градини предлагаме отводняване и включване към улуците на сградата или отвеждане на водата към канализацията. Стъклените покриви са с снегозащитни елементи, които да пречат на големи преспи да падат наведнъж за да се избегне риск от щети по автомобили или минувачи. За да се избегне прегряване през лятото предлагаме и слънцезащита.