Врати BG 100

Братя Градеви ООД е фирма производител на ПВЦ и алуминиева дограма с повече от 15 годишна традиция. Ние познаваме добре пазара и следим винаги да отговаряме и да изпреварваме потребностите на клиентите си.

Многократно сме се сблъсквали с трудностите, които възникват при подмяната на вратите на панелните жилища с метални каси. Те са част от самия панел, като бетона е отлят заедно с тях и касата е заварена отвътре за носещата арматура на панела. Демонтирането на такива каси, освен че само по себе си е изключително разрушителен процес, отслабва и общата здравина на сградата.  Стандартните решения, които се предлагаха до сега, независимо дали са от ПВЦ, алуминий или МДФ, стесняват вратите с от минимум 6 до над 13 сантиметра. Това е много неудобно и дори фатално при вратите на бани и тоалетни, които са не по-широки от 60 см.

Ето защо ние проектирахме и пуснахме в производство система, която кръстихме Б.Г. 100. Какво представлява тя?

Това е така наречената ъглова или нулева каса – при нея стесняването на отвора е под 2 см общо. Страничния декоративен перваз е с широчина 60 мм. Тя покрива от всички страни съществуващата каса без да се налага нейното демонтиране и без стесняване на отвора. На новата алуминева каса може да бъде монтирана стандартна алуминиева врата или по-луксозен вариант – стъклна врата от закалено стъкло. Въпреки че са разработени за металните каси на панелните жилища и за преградни стени от гипсокартон оказа се, че приложението на системата е много широко и в много случаи нашите врати се ползват успешно и върху дървени каси или обикновени зидарски отвори.

Ето ки са неоспоримите предимства на вратите Б.Г.100:

– КОМФОРТ

При вратите с обличане на касата се избягва всякава груба строителна работа, шумни демонтажи и мокри процеси като мазане и шпакловане. В масовия случай такава врата може да бъде монтирана и след напълно завършен ремонт на стая или баня.

– ПРОСТРАНСТВО

Размерите на светлия отвор се стесняват с 7 мм от всяка страна. Навсякъде, където не искате да стеснявате вратата за да може да влезе пералня или мебели, те са най-доброто решение.

– СКОРОСТ

Вратите са винаги налични. Срокът от поръчката до монтажа рядко надвишава 10 дни.

– ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Вратите от тази серя са изцяло алуминиеви. Тези врати са изключително подходящи за врати на баня или като врати за мокро помещение.

– ЕСТЕТИКА

Декоративните первази на системата са обли, с изключително красива форма. Вратите се предлагат в 230 цвята от РАЛ гамата, както и в над 20 вида дървесни декори. Дръжките могат да бъдат бели, черни, бронз, лакиран месинг или неръждаема стомана. Винаги можете да намерите комбинаця, която да се слее с общия интериор на жилището.

– ЛУКС

Вариантът, при който крилото е от стъкло, може да превърне такава врата в украшене за всеки дом. Уникалното е, че предлагаме каталог с над 13 000 декоративни орнаменти, които могат да се нанесат върху стъклото посредством песъкоструйно матиране. Изпълняваме и всякакви други рисунки по ваш проект. По този начин вашата врата става единствена и без двойник никъде другаде. Стъклата са налични в 4 + 1 цвята. Дръжките и пантите са от неръждаема стомана.

Цветът на алуминиевия профил можете да изберете от предлаганата RAL гама

Мого снимки на нашите врати BG 100 можете да видите в галерията ни