Капаци (кепенци) за врати и прозорци

Категория: Кепенци за врати и прозорци

Капаците за прозорци са традиционен за цяла Европа  архитектурен елемент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънце-защита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.

Като партньор на  Deceuninck ние предлагаме Белгийските системи за капаци KIUZO и  LOUVRE SUTTERS.

KIUZO  е система за прозоречни капаци с големи размери и подвижни – позволяващи пълно затваряне и отваряне или не подвижни ламели и плътни табли.

LOUVRE SUTTERS е система за по-малки по размер капаци с не подвижни ламели или табли.

И при двете серии се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажът на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп от вън е практически невъзможно.

Кепенците се предлагат в бяло или 12 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

Примерни цени:  Капак с 2 крила и  размери 120 см*150 см струва 496 лв бял цвят или 814 лв. в дървесен декор. Врата с размер 75 см* 220 см струва 397 лв. бяла и 673 лв. дървесен декор. Цените включват ДДС, доставка и монтаж за София и региона, и са за серията  louvre sutters by Deceuninck произведени в Белгия.

Забележка: Цените са валидни за посочените размери и модел. Както при дограмите така и при капаците цената на м2 няма да е  коректна за размери и конфигурации различни от тези. По-малките размери имат по-висока цена на м2, а по- големите по-ниска. При интерес потърсете ни за точна оферта.